INICI DEL CURS ESCOLAR A SANTA BÀRBARA
32546
post-template-default,single,single-post,postid-32546,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

INICI DEL CURS ESCOLAR A SANTA BÀRBARA

INICI DEL CURS ESCOLAR A SANTA BÀRBARA

Corredisses, retrobaments, abraçades, nervis i algun plor que altre és el que vàrem viure el dia 12 de setembre a l’Escola Jaume Balmes del nostre poble, així donàvem inici al nou curs escolar que enguany compta amb 301 alumnes.

Els alumnes han començat amb les aules recent pintades i alguna novetat, com ara el grup de difusió que via mòbil ha engegat l’escola.

El curs ha començat sense cap incidència, amb un nou horari per millorar el rendiment acadèmic dels alumnes.

Però els primers en començar varen ser els alumnes de la Llar d’Infants, que van començar el dia 3 de setembre. Els més petits del nostre poble han començat el nou curs escolar amb una nova directora, Rebeca Estrada, diplomada en Magisteri d’Educació Infantil, un nou curs que comença amb nous reptes i nous projectes. A més a més, aquest nou curs, després d’alguns anys, ha vist incrementat el nombre d’alumnes i la llar torna a comptar amb 5 aules i 36 alumnes, tot i que s’espera que durant el curs continuïn augmentant els nombre d’inscrits. Com ve sent habitual, els nous alumnes que entren per primera vegada a la llar han fet una setmana d’adaptació.

També ha començat el nou curs escolar a l’Escola de Música Germans Arasa Los Flarets, amb una renovació pel que fa al seu edifici emblemàtic, amb les aules pintades i un escenari nou per poder gaudir dels concerts i audicions que l’escola ofereix durant l’any. Aquest curs s’han inscrit uns 70 alumnes, però a més a més hi ha gairebé 40 músics a la banda jove i gairebé 50 músics a la banda gran.

La regidora d’Ensenyament valora molt positivament l’esforç dels equips directius i de l’AMPA de l’escola i es mostra satisfeta tant de l’increment d’alumnes de la majoria de centres com de les novetats que s’han incorporat.

Santa Bàrbara, 20 de setembre de 2018

Regidoria d’Ensenyament