NOU PARC DE CALISTÈNIA I STREET WORKOUT
32837
post-template-default,single,single-post,postid-32837,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

NOU PARC DE CALISTÈNIA I STREET WORKOUT

NOU PARC DE CALISTÈNIA I STREET WORKOUT

Ja està en funcionament un nou parc per a la pràctica de la calistènia i workout, situat a la zona verda del parc de la Independència, al costat mateix de l’skatepark. El circuit està compost per 6 elements (bandera humana, fons, dominades, ”pas de la mona”, corda i anelles). L’street workout i la calistènia són modalitats esportives que consisteixen en l’entrenament de totes les capacitats físiques mitjançant el pes corporal i l’alternança de moviments de tensió, dinàmics i explosius, o introduint-hi acrobàcies en la pràctica del freestyle. La paraula prové del grec kallos (bellesa) i sthenos (fortalesa); és, doncs, “la bellesa del cos en moviment”.

L’adequació de l’espai ha suposat una inversió de 10.962,60 euros, d’acord amb el següent desglossament: fabricació del parc 5.469,20 euros, obra i instal·lació 4.827,9 euros i panell informatiu 665,50 euros.

Aquest nou equipament està destinat per a un públic més juvenil i adult amb una altura mínima de 140 centímetres.

Amb aquest nou parc, la Regidoria d’Esports amplia l’oferta d’equipaments per a l’activitat física d’accés lliure. L’objectiu és poder fomentar l’esport i hàbits saludables entre els veïns del municipi.

Santa Bàrbara, 28 d’agost de 2018

Regidoria d’Esports