MÉS DE 10.000 PERSONES ENTREN A LES PISCINES MUNICIPALS EN LA TEMPORADA 2018
33211
post-template-default,single,single-post,postid-33211,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

MÉS DE 10.000 PERSONES ENTREN A LES PISCINES MUNICIPALS EN LA TEMPORADA 2018

MÉS DE 10.000 PERSONES ENTREN A LES PISCINES MUNICIPALS EN LA TEMPORADA 2018

Segons dades d’afluència registrades per part de la Regidoria d’Esports, en la temporada de piscines 2018 s’han comptabilitzat un total de 10.331 entrades a les piscines municipals, el que representa un increment d’un 16 % respecte a les dades del 2017.

L’any 2016 es van modificar les ordenances fiscals regulant els preus públics d’entrades i abonaments. Des d’aleshores s’han passat de les 6.670 entrades registrades l’any 2015 a les 10.331 l’any 2018, suposant un increment del 55 % en afluència de públic.

La targeta P10, ha estat la modalitat d’abonament més utilitzada pels usuaris, passant de les 236 unitats l’any 2016 a les 333 unitats l’any 2018, suposant un increment del 41 %. Recordem que l’abonament P10 es va implantar l’any 2016 i és aquell que permet l’entrada 10 cops qualsevol dia, sense caducitat i es pot adquirir a les taquilles.

D’altra banda, durant els tres darrers anys, s’han efectuat constants millores a les instal·lacions per tal de fer-les més atractives per al seu ús. Aquesta temporada s’han adequat els lavabos de minusvàlids, s’han canviat totes les dutxes a polsador,  s’han renovat  ombrel·les i s’ha instal·lat un desfibril·lador portàtil. En els dos anys anteriors es van arranjar els ceps, es va  pavimentar el terra de la piscina gran i es van remodelar i adequar els vestuaris.

Tanmateix, per tal de donar cada any un millor servei, s’han tornat a realitzar enquestes de satisfacció als usuaris per poder detectar mancances dels serveis i instal·lacions. Segons aquestes dades, els usuaris es mostren molt satisfets, amb una valoració global de 4,1 sobre 5.

Per últim, com ja és costum en els darrers anys, el diumenge 2 de setembre es va celebrar la festa  de fi de temporada de les piscines municipals. Durant aquesta jornada lúdic-festiva es va fer la entrega del diplomes de cursets de natació, es van realitzar activitats dirigides, música en viu, inflables i, per acabar, una xocolatada popular.

També volem donar les gràcies a tots els participants en la campanya solidària “mullat”,  ja que s’han recaptat per a la fundació d’esclerosi múltiple un total de 637 euros.

Santa Bàrbara, 25 de setembre de 2018

Regidoria d’Esports