REPARACIÓ DE CAMINS 2018
33220
post-template-default,single,single-post,postid-33220,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

REPARACIÓ DE CAMINS 2018

REPARACIÓ DE CAMINS 2018

L’Ajuntament de Santa Bàrbara ha completat durant les dos últimes setmanes de setembre la reparació i renovació de l’asfaltat de diversos camins del terme municipal. 

En primer lloc, i amb un pressupost d’adjudicació de 38.473,77 € (IVA no inclòs) s’ha actuat en la reparació dels següents camins:

  • Entradors a banda i banda de la carretera T-331 abans d’arribar al Polígon Barranc de Lledó, que estaven pendents d’asfaltar des de què es van fer les obres de millora de la carretera, i que actualment estaven molt malmesos.
  • El camí de la masada de Don Paco, des de la carretera del Mas de Barberans fins a la cruïlla amb el camí Vell de la Galera, amb una longitud de 1100 metres.
  • El camí que comunica el camin de Potret i Vell de la Galera amb 605 metres.
  • El camí de la Masada de Hierro o Barrina, des de la cruïlla amb el carrer Godall, fins a la carretera TP-3311 amb 700 metres.
  • El camí que baixa des de l’assecadora de sansa de la Galera fins a la TP-3311 amb 700 metres.

Les obres han consistit en retirar part de l’asfalt existent, anivellar el terreny, netejar les voreres i aplicar una nova capa de reg asfàltic. Tots aquests camins s’han reparat amb recursos propis de l’Ajuntament, sumant en total gairebé 3,5 km.

A més a més, la Diputació de Tarragona va oferir una assistència als municipis per tal de reparar camins asfaltats amb una subvenció que en el cas de Santa Bàrbara arriba fins el 50 %. L’equip de govern va valorar que era una magnífica oportunitat per afegir a tots els anteriors el tram del camí Vell de la Galera que travessa el terme de nord a sud des del Barranc de Lledó fins el Barranc de les Coves, amb una longitud total de 4,4 km i amb un cost per les arques municipals de 15.776,83 € (IVA no inclòs),

El regidor d’Agricultura, Antonio Ollés, es mostra molt satisfet amb aquestes actuacions en gairebé 8 km de camins que ajuden a facilitar el treball diari de la pagesia, i també beneficien els ciutadans que per diferents motius han de circular per aquests camins. Ollés assegura que la intenció de l’equip de govern es continuar fent aquests tipus de millores i manteniments als camins del terme al llarg dels propers exercicis.

Santa Bàrbara, 27 de setembre de 2018

Regidoria d’Agricultura