ACTIVITAT INFANTIL D’OCTUBRE
35075
post-template-default,single,single-post,postid-35075,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

ACTIVITAT INFANTIL D’OCTUBRE

ACTIVITAT INFANTIL D’OCTUBRE

El passat 13 d’octubre es va dur a terme l’activitat infantil d’aquell mes. En aquesta activitat, coincidint que properament serà la castanyada, es van realitzar activitats variades i relacionades amb aquesta celebració.

Un total d’uns 30 participants aproximadament van realitzar panellets i un cistell per emportar-s’ho. Els panellets no estaven fet de la manera tradicional, sinó que eren de xocolata, galeta i coco. El cistell per emportar-s’ho estava fet de cartolina i els xiquets i xiquetes van poder pintar-lo i decorar-lo per tal que fos més vistós.

Aquestes activitats ja estan molt consolidades i gairebé sempre són un èxit de participació, ja que durant dues hores d’un dissabte al mes es realitzen activitats temàtiques per als infants del municipi.

Montse Rodríguez, regidora de Serveis Socials, agraeix a les famílies i als xiquets i xiquetes que continuen participant d’una manera activa en les activitats que s’organitzen i així fomentar un espai lúdic i d’aprenentatge per als infants.

Santa Bàrbara, 16 d’octubre de 2018

Regidoria de Serveis Socials