XERRADES DE SALUT A CÀRREC D’ÀNGELS BERTOMEU
35880
post-template-default,single,single-post,postid-35880,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

XERRADES DE SALUT A CÀRREC D’ÀNGELS BERTOMEU

XERRADES DE SALUT A CÀRREC D’ÀNGELS BERTOMEU

Els dies 9 i 23 d’octubre, a l’Smartcentre de Santa Bàrbara van tenir lloc dues xerrades emmarcades al programa d’educació sanitària a la gent gran sobre el bon ús dels medicaments (PESGG), una iniciativa que consta de xerrades informatives impartides per farmacèutics comunitaris, en aquest cas per la farmacèutica planera Àngels Bertomeu, amb l’objectiu d’augmentar el coneixement sobre l’ús dels medicaments i millorar les habilitats en el seu maneig.

Aquestes xerrades tenen una durada aproximada de 45 minuts i els continguts estan adreçats a la gent gran. Després de l’èxit que van tenir l’any passat, aquest any l’Smartcentre havia programat dues xerrades més sobre els temes següents: Què cal saber sobre els antibiòtics i Què cal saber sobre el dolor.

Aquestes xerrades serveixen per reforçar i augmentar els coneixements sobre l’ús adequat dels medicaments, per complir millor els tractaments, per fer un ús racional dels medicaments, responsable i sostenible, per aprendre a tenir cura de nosaltres mateixos i per comunicar millor amb el professional sanitari de referència.

L’any 2017 es van realitzar 314 sessions amb aproximadament 5000 assistents arreu de Catalunya i la participació de 185 farmacèutics comunitaris. Les enquestes realitzades han mostrat un grau de satisfacció molt elevat per part dels participants i un impacte sobre els hàbits d’ús dels medicaments.

La Regidoria de Serveis Socials es mostra molt satisfeta de la participació que van tenir aquestes xerrades i agraeix al PESGG que és fruit de la col·laboració entre el Consell de Col·legis de Farmacèutics de Catalunya (CCFC) i el CatSalut, per oferir les xerrades i a la farmacèutica Àngels Bertomeu per la seva implicació en tots aquestes temes

Santa Bàrbara, 24 d’octubre de 2018

Regidoria de Serveis Socials