VISITA DEL PRESIDENT DE LA GENERALITAT A SANTA BÀRBARA
36398
post-template-default,single,single-post,postid-36398,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

VISITA DEL PRESIDENT DE LA GENERALITAT A SANTA BÀRBARA

VISITA DEL PRESIDENT DE LA GENERALITAT A SANTA BÀRBARA

El president de la Generalitat de Catalunya el M. Hble. Sr. Quim Torra farà una visita institucional al nostre municipi el proper diumenge 11 de novembre.

El president visitarà durant dos dies diferents municipis de les Terres de l’Ebre. D’aquesta manera, està previst que arribi a l’Ajuntament de Santa Bàrbara a les 10 h del diumenge 11 de novembre on serà rebut per l’alcalde de la població, el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, tots els membres del consistori i les pubilles. Després de la signatura al llibre d’honor, la comitiva, acompanyada pels geganters, el Club Twirling Santa Bàrbara i la Unió Musical Jaume Balmes, es dirigirà al Parc 1 d’Octubre on està previst que a més dels parlaments protocol·laris es realitzi una actuació del Grup de Ball Jota Planera. Per acabar la visita, hi haurà un esmorzar popular amb productes típics de la nostra població per a tots els assistents.

Santa Bàrbara, 30 d’octubre de 2018

Alcaldia