COMENÇA EL PROGRAMA DE JOVES EN PRÀCTIQUES 2018
36752
post-template-default,single,single-post,postid-36752,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

COMENÇA EL PROGRAMA DE JOVES EN PRÀCTIQUES 2018

COMENÇA EL PROGRAMA DE JOVES EN PRÀCTIQUES 2018

Un any més, Santa Bàrbara disposarà d’una persona treballadora beneficiària del sistema nacional de la garantia juvenil, dins del programa de contractació de joves en pràctiques. Aquest programa, impulsat pel Fons Social Europeu (Iniciativa d’ocupació juvenil) i el Servei d’Ocupació de Catalunya, té com a objectiu facilitar l’entrada dels i les joves amb titulacions acadèmiques a entrar al mercat laboral, mitjançant contractes en pràctiques.

Per a aquesta edició, l’Ajuntament de Santa Bàrbara ha sol·licitat una persona en formació d’informàtica, ja que hi ha un alt volum de feina en aquest sentit, des de la millora de xarxes TIC, fins a la digitalització de documents, així com l’adaptació de l’actual administració a tot el sistema d’administració electrònica. La persona contractada estarà durant sis mesos realitzant diferents tasques assignades prèviament, amb un pla de pràctiques adaptat i una revisió periòdica del treball que realitzi la persona contractada.

Per a Montse Rodríguez, regidora de Personal, és fonamental poder accedir a aquest tipus de programes els quals suposen una oportunitat per a joves que, en molts casos, no tenen experiència. També, per una altra banda, aporta a l’ajuntament coneixements teòrics per tal de poder-los aplicar a les tasques que li siguin assignades.

Santa Bàrbara, 31 d’octubre de 2018

Regidoria de Personal i Regidoria de Promoció Econòmica