1 ORIGAMI 1 €
36835
post-template-default,single,single-post,postid-36835,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

1 ORIGAMI 1 €

1 ORIGAMI 1 €

Comencem les primeres activitats per a La Marató de TV3. Per segon any, es realitzaran grues solidàries. La Fundació Mútua General de Catalunya donarà 1 euro en benefici de La Marató de TV3 dedicada al càncer.

El principal objectiu de la Fundació és promoure plans de prevenció de la salut en benefici de tota la societat.

Tradicionalment, regalar grues de paper s’ha associat amb desitjar salut, benestar, felicitat i prosperitat. També hi ha una antiga llegenda japonesa, senbazuru, que diu que a qualsevol persona que faci 1.000 grues de paper li serà concedit un desig.

Ja n’hem començat a fer amb els nens i nenes de FutbolNet, que molt gustosament ens van donar un cop de mà, però convidem a tothom que pugui que passi a buscar el pack on estan les instruccions i els papers per realitzar-les i ens ajudi a fer-ne.

Tot i així, amb motiu de la 22a fira de l’Oli Novell els Cítrics i el Comerç, a l’estand de l’AMPA de l’Escola Jaume Balmes també se’n podran realitzar.

Montse Rodríguez, regidora de Serveis Socials, valora positivament totes les accions que siguin per millorar la salut de les persones, aportant d’aquesta manera el nostre granet de sorra.

Santa Bàrbara, 6 de novembre de 2018

Regidoria de Serveis Socials