VISITA DEL PRESIDENT DE LA GENERALITAT A SANTA BÀRBARA
37476
post-template-default,single,single-post,postid-37476,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

VISITA DEL PRESIDENT DE LA GENERALITAT A SANTA BÀRBARA

VISITA DEL PRESIDENT DE LA GENERALITAT A SANTA BÀRBARA

El president de la Generalitat de Catalunya el M. Hble. Sr. Quim Torra va visitar Santa Bàrbara el passat 11 de novembre.

El president va arribar a les 10 hores a l’Ajuntament per tal de començar la segona jornada de visita oficial a les Terres de l’Ebre. Allí va ser rebut per l’alcalde, el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, els regidors i regidores i les pubilles. Seguidament van pujar al despatx de l’alcalde on es va signar el llibre d’honor del consistori i se li va fer entrega dels obsequis: el llibre de Santa Bàrbara en imatges, un lot d’oli d’oliva de la població i una caixa de clementines recent collides. Després d’una breu reunió amb les autoritats locals, on entre altres temes es va incidir en la importància de la rehabilitació de l’ajuntament, la comitiva acompanyada dels geganters, el Club de Twirling i la Unió Musical Jaume Balmes es van dirigir al Parc 1 d’Octubre on els esperaven els representants de les entitats municipals i tota la població que va voler participar en l’acte. Allí es va realitzar una actuació del Grup de ball Jota Planera i el lliurament de la Medalla Centenària a la Sra. Adela Cardona Lleixà a càrrec del president de la Generalitat. Un cop realitzats els parlaments protocol·laris, es va acabar la visita amb un esmorzar popular amb productes típics de la plana per a tots els assistents.

Santa Bàrbara, 12 de novembre de 2018

Alcaldia