1004 ORIGAMIS PER A LA MARATÓ DE TV3
40344
post-template-default,single,single-post,postid-40344,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

1004 ORIGAMIS PER A LA MARATÓ DE TV3

1004 ORIGAMIS PER A LA MARATÓ DE TV3

Un mes enrere convidàvem a tothom a venir a recollir les seves mandales per a decorar-les i així poder realitzar les grues.

Ara ja estan entregades a la Mútua General de Catalunya per tal que les recomptin i puguin fer l’aportació a La Marató de TV3 que aquest any va destinat al càncer.

Aquesta activitat ha estat un èxit, 1004 grues s’han realitzat que juntament amb les activitats que es realitzaran la propera setmana, Santa Bàrbara haurà pogut aportar el seu granet de sorra en aquesta causa.

Com ja hem comentat, aquest any no es realitzaran activitats només un dia. La setmana del 17 al 21 de desembre hi haurà activitats com contacontes, manualitats infantils i per a adults, cuina, ruta de pessebres, sopar de pa i porta i venda de llibres solidaris.

Montse Rodríguez, valora molt positivament l’èxit aconseguit amb les grues i anima a tothom a participar activament de les diferents activitats que es realitzaran amb benefici de la marató.

Santa Bàrbara, 11 de desembre de 2018

Regidoria de Serveis Socials