LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA HA ATORGAT UNA SUBVENCIÓ PER INTERESSOS DE PRÉSTECS CONCERTATS PER AJUNTAMENTS
42342
post-template-default,single,single-post,postid-42342,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA HA ATORGAT UNA SUBVENCIÓ PER INTERESSOS DE PRÉSTECS CONCERTATS PER AJUNTAMENTS

LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA HA ATORGAT UNA SUBVENCIÓ PER INTERESSOS DE PRÉSTECS CONCERTATS PER AJUNTAMENTS

La Diputació de Tarragona ha destinat unes subvencions per al finançament 

dels interessos dels préstecs concertats per ajuntaments, entitats municipals descentralitzades i consells comarcals, destinats a finançar inversions en obres i serveis o adquisició de béns que afectin serveis de competència municipal. L’import que la Diputació de Tarragona ha atorgat a l’Ajuntament de Santa Bàrbara és de 635,97 euros per interessos de l’exercici 2018.

Santa Bàrbara, 4 de desembre del 2019