XXVIII CONCURS LITERARI SANT JORDI VILA DE SANTA BÀRBARA
42688
post-template-default,single,single-post,postid-42688,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

XXVIII CONCURS LITERARI SANT JORDI VILA DE SANTA BÀRBARA

XXVIII CONCURS LITERARI SANT JORDI VILA DE SANTA BÀRBARA

Aquest any 2019, se celebra el XXVIII Concurs Literari Sant Jordi Vila de Santa Bàrbara. Els premis que es convoquen són els següent:

PREMI DE POESIA, dotat amb 600 € i donat per l’AJUNTAMENT, a un recull d’entre 10 i 25 composicions, de tema lliure; i un accèssit de caràcter local de 120 €, donat per l’AJUNTAMENT.

PREMI D’ASSAIG, dotat amb 600 €, a un estudi d’un mínim de 30 pàgines sobre un tema relacionat amb qualsevol aspecte del poble de Santa Bàrbara (tradicions, història, biografies de personatges famosos o populars, costums, oficis, llegendes i contalles, cuina, cançoners, festes, pagesia, danses, vestuari, dialecte, flora, fauna…) i un accèssit de caràcter local de 120 €, donats ambdós per l’AJUNTAMENT.

El termini d’admissió dels originals acabarà el divendres 15 de març de 2019, a les 13 hores.

El veredicte del jurat es farà públic el dia 5 d’abril de 2019. El mateix dia es donarà a conèixer la data del lliurament dels premis.

Les bases específiques d’aquest concurs es poden consultar a la web municipal www.santabarbara.cat. També es pot realitzar qualsevol consulta a l’Ajuntament de Santa Bàrbara, telèfon 977 717 000.

També es convoca el XXVIII CONCURS LITERARI ROGELIO FARNÓS, de caràcter local, destinat als alumnes de l’Escola Jaume Balmes de Santa Bàrbara.

Al treball guanyador de cada un dels cicles d’Educació Primària i d’Educació Infantil se li atorgarà un premi consistent en un lot de llibres, donat per l’AJUNTAMENT. A més a més, tots els participants rebran un record commemoratiu.

L’especificació de les bases serà establerta per la mateixa escola.

L’alcalde i regidor de Cultura, Alfred Blanch, creu que aquest concurs que s’organitza des de l’Ajuntament de Santa Bàrbara dona prestigi a la cultura planera, però sobretot dona a conèixer el nostre poble a l’exterior, ja que hi ha molts participants d’arreu de Catalunya, per això, aquest any, s’ha cregut convenient doblar l’import de tots els premis i accèssits.

Santa Bàrbara, 2 de gener de 2019

Regidoria de Cultura