ACABEN LES OBRES DE LA FASE I DEL CARRER AIRE
42876
post-template-default,single,single-post,postid-42876,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

ACABEN LES OBRES DE LA FASE I DEL CARRER AIRE

ACABEN LES OBRES DE LA FASE I DEL CARRER AIRE

Després d’acabar la canalització del carrer Victòria, aquesta conducció pluvial continua pel carrer Aire, fins al col·lector, per tal de poder contenir en la mesura del que sigui possible, les avingudes periòdiques del Barranc del Pelós que creua d’oest a est el nostre poble.

Durant els primers dies del mes de gener, ja es donen per finalitzades les obres de reforma de carrer Aire (Fase I), corresponents a l’anualitat 2018, seguint amb la canalització de l’anomenat Barranquet, instal·lant-hi les canonades de recollida d’aigües pluvials i renovant totalment la xarxa d’aigua potable, el clavegueram i l’enllumenat, a més d’un paviment d’aglomerat asfàltic, donant una importància destacable a la millora en les voreres per tal de donar prioritat al pas de vianant per les mateixes sense dificultats.

També s’ha aprofitat i s’ha inclòs dins de la mateixa obra la millora de l’accés al carrer Major des del carrer Príncep, suavitzant notablement la pujada.

Cal recordar que aquesta obra, que va començar al mes d’agost, ha sofert, durant la seva execució, dues avingudes d’aigua destacades amb una freqüència del tot inusual, per les fortes pluges del mes de novembre, fet que ha acabat endarrerint la data final d’entrega de l’obra, degut a les destrosses ocasionades en cadascuna de les dues avingudes, havent de refer molts dels treballs que ja es donaven per acabats.

L’obra ha estat executada, després de concurs públic, per l’empresa deltebrenca Regimovi, la qual també s’ha sentit molt ben rebuda i satisfeta pels treballs fets, tot i els importants imprevistos, des de pràcticament el primer dia.

Per la seva banda, l’alcalde, responsable de l’àrea d’Urbanisme, vol expressar el seu agraïment a tot el veïnat en general per la paciència mostrada per les molèsties, directa o indirectament, ocasionades. Igualment destaca que no han tingut cap cost econòmic per als veïns, ja que han estat finançades per la Diputació de Tarragona a través del PAM.

També mostra la seva determinació a seguir canalitzant aquest barranc urbà, el més aviat possible, havent fet ja l’encàrrec de redacció de la Fase II per a l’any actual, que anirà des del carrer Príncep fins al carrer Roger de Llúria, quedant pendents dues fases més per a anys posteriors.

Santa Bàrbara, 10 de gener de 2019

Regidoria d’Urbanisme