CANVIS EN L’APARCAMENT DEL CARRER MAJOR
43203
post-template-default,single,single-post,postid-43203,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

CANVIS EN L’APARCAMENT DEL CARRER MAJOR

CANVIS EN L’APARCAMENT DEL CARRER MAJOR

El proper dia 15 de gener es procedirà a fer un canvi en el sistema d’aparcament del carrer Major (tram des de les Quatre Carreteres fins el carrer Sant Rafel) de manera que es deixarà de fer el canvi quinzenal d’un costat a l’altre, per tant a partir del dia 16 s’aparcarà sempre al costat dret en el sentit de la conducció. S’aplica així el mateix criteri que s’està seguint en altres carrers de la població de sentit únic.

L’Ajuntament de Santa Bàrbara, amb aquest canvi, pretén acabar amb les molèsties que causava fins ara el sistema quinzenal d’aparcament, per una part als propis veïns, que havien de recordar cada quinze dies el canvi de costat a l’hora d’aparcar els seus vehicles, i per l’altra als usuaris d’aquest important eix circulatori, ja que cada quinze dies es trobaven amb el caos generat pels vehicles aparcats a les dues bandes del carrer durant hores, havent de circular de manera perillosa fent zig-zags o fins i tot donant-se casos d’obstrucció de la via.

El regidor de Governació, Antonio Ollés, després de rebre la petició per part d’alguns veïns d’aquest carrer, va posar el cas en coneixement de l’alcalde, i una vegada valorats els pros i els contres amb la resta de l’equip de govern es va acordar aplicar aquesta mesura que s’espera sigui majoritàriament beneficiosa.

Santa Bàrbara, 14 de gener de 2019