FINALITZA EL PROGRAMA DE NETEJA D’ESPAIS VIARIS DE LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA
43188
post-template-default,single,single-post,postid-43188,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

FINALITZA EL PROGRAMA DE NETEJA D’ESPAIS VIARIS DE LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA

FINALITZA EL PROGRAMA DE NETEJA D’ESPAIS VIARIS DE LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA

Aquesta segona setmana de gener han finalitzat els treballs de neteja viària i manteniment d’espais públics de l’Ajuntament de Santa Bàrbara, mitjançant el programa de suport a l’ocupació de la Diputació de Tarragona. Aquest programa, que s’impulsa anualment a diferents comarques tarragonines, dona ocupació durant sis mesos a persones desocupades, a partir de tasques vinculades principalment a la neteja, conservació i manteniment d’espais públics.

Enguany, el programa es va iniciar al mes de maig, a partir de la contractació d’un equip de brigada que ha estat realitzant aquestes tasques també als municipis d’Alcanar, Sant Carles de la Ràpita, Sant Jaume d’Enveja, Freginals i la Galera.

A Santa Bàrbara ha estat realitzant tasques del 5 de novembre al 11 de gener. En aquest cas, la principal ocupació ha estat la neteja i manteniment dels vials propers al casc urbà. Paral·lelament, s’han realitzat també tasques de neteja i desbrossament en alguns punts concrets que presentaven necessitats, com el parc municipal, la zona annexa a la depuradora o, especialment, els treballs de neteja vinculats a la darrera barrancada que va sofrir el municipi.

Santa Bàrbara, 14 de gener de 2019

Regidoria de Promoció Econòmica