ENTREGA DELS DINERS DELS TIONS PER A CREU ROJA
44120
post-template-default,single,single-post,postid-44120,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

ENTREGA DELS DINERS DELS TIONS PER A CREU ROJA

ENTREGA DELS DINERS DELS TIONS PER A CREU ROJA

El passat 17 de gener vam rebre a tres voluntaris de la Creu Roja per tal de fer-los l’entrega dels diners extrets de l’activitat dels tions que es va organitzar per a Santa Bàrbara.

Aquesta era una activitat novedosa al municipi inclosa en el programa de les Jornades Nadalenques i que va tenir una gran acollida. Un total de 41 tions van baixar dels Ports i es van amagar al parc municipal perquè la gent que s’havia apuntat i pagat 5 € prèviament poguessin anar a buscar-los. Es donava un mapa del parc on estava la ubicació del seu tió i un cop trobat es donava el certificat d’identitat del tió. Tot això dinamitzat pel follet Puck.

Es va decidir que els diners anessin a Creu Roja d’Amposta degut a la gran tasca que estan realitzant amb les persones desfavorides i així aportar el nostre granet de sorra.

Adrián Batiste, regidor encarregat de les Jornades Nadalenques, valora positivament l’acceptació que va tenir l’activitat dels tions i agraeix a Creu Roja la tasca que realitza.

Santa Bàrbara, 22 de gener de 2019

Regidoria de Joventut