INICI DEL CURS DE PREPARACIÓ PER A L’OBTENCIÓ DEL NIVELL MITJÀ DE L’ACTIC PER ALS ALUMNES DE BATXILLERAT DE L’INSTITUT LES PLANES
44242
post-template-default,single,single-post,postid-44242,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

INICI DEL CURS DE PREPARACIÓ PER A L’OBTENCIÓ DEL NIVELL MITJÀ DE L’ACTIC PER ALS ALUMNES DE BATXILLERAT DE L’INSTITUT LES PLANES

INICI DEL CURS DE PREPARACIÓ PER A L’OBTENCIÓ DEL NIVELL MITJÀ DE L’ACTIC PER ALS ALUMNES DE BATXILLERAT DE L’INSTITUT LES PLANES

La regidoria de noves tecnologies i joventut, amb la col·laboració de l’Institut les Planes, aquest passat dimecres 16 de gener, van iniciar el curs formatiu de preparació per a l’obtenció del certificat ACTIC, destinat als joves que cursen batxillerat i que s’han inscrit a la formació, que s’impartirà a l’Smartcentre.

Des de la Regidoria de Joventut es treballa constantment per apropar-se als joves, conèixer les seves necessitats i les seves inquietuds i oferir-los eines i serveis que els ajudin en el camí de fer-se adults. És per això que, conjuntament amb la Regidoria de Noves Tecnologies, s’ha treballat un cop més per oferir als joves, que actualment estan cursant batxillerat al centre de la nostra població, la possibilitat de formar-se i preparar-se per a l’obtenció de l’ACTIC nivell mitjà.

L’ACTIC permet a qualsevol persona de més de 16 anys demostrar les seves competències TIC mitjançant una prova per ordinador. Tant la prova com l’obtenció del certificat són telemàtics i les persones que superen satisfactòriament la prova tenen un certificat acreditatiu que emet la Generalitat de Catalunya, i que els possibilita acreditar un determinat nivell de competències (bàsic, mitjà o avançat) en TIC davant de qualsevol empresa o administració.

Tots els estudiants de batxillerat que s’han interessat per la realització del curs de formació per a la preparació del certificat ACTIC es trobaran tots els dimecres de les 15.30 a les 17 hores, a l’Smartcentre, per impartir les sessions formatives. Un cop impartida la formació, tots els que vulguin es podran presentar a la prova telemàtica i, un cop superada, obtindran el certificat acreditatiu que expedeix la Generalitat de Catalunya.

El regidor de Joventut i Noves Tecnologies, Adrián Batiste, aposta per la continuïtat de la formació dels joves i els anima a seguir la formació amb interès, per tal de poder obtenir el certificat ACTIC. A més a més, agraeix la col·laboració de l’equip directiu i professors de l’Institut, per confiar un cop més amb el projecte.

Santa Bàrbara, 25 de gener del 2019

Regidoria de Joventut i Noves tecnologies