L’AJUNTAMENT DE SANTA BÀRBARA PRESENTA LA SEVA NOVA APP
44509
post-template-default,single,single-post,postid-44509,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

L’AJUNTAMENT DE SANTA BÀRBARA PRESENTA LA SEVA NOVA APP

L’AJUNTAMENT DE SANTA BÀRBARA PRESENTA LA SEVA NOVA APP

La regidoria de Noves Tecnologies aposta per oferir a la ciutadania les eines i serveis més actuals per facilitar l’accés a tota la informació del nostre poble.

Per això ha estat treballant en la creació d’una App amb continguts d’interès general.

Després de l’èxit de la posada en marxa de l’app ebando, que actualment compta amb 2.507 usuaris, l’ajuntament va més enllà i ofereix una app amb continguts d’interès general. L’aplicació ens permet accedir a tota la informació del municipi: notícies, agenda d’activitats, telèfons d’interès, punts wifi, ràdio, informació de les rutes saludables, informació bàsica dels serveis municipals i altres recursos útils tant per a la ciutadania com per als visitants.

L’aplicació ja està disponible per a tots els dispositius mòbils, tant per a iOS com per a Android, a les plataformes habituals de descàrrega. Per la seva part, l’Ajuntament, en aquest cas des de l’Smartcentre, també posa tots els seus recursos tècnics i personals per ajudar a tots els usuaris que necessitin suport per a la instal·lació de l’aplicació.

El regidor de Noves Tecnologies, Adrián Batiste, espera que aquesta nova eina tingui una bona acollida i que tothom en pugui treure profit.

Santa Bàrbara, 25 de gener del 2019

Regidoria de Noves Tecnologies