INICI DEL PROGRAMA TREBALL I FORMACIÓ
45184
post-template-default,single,single-post,postid-45184,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

INICI DEL PROGRAMA TREBALL I FORMACIÓ

INICI DEL PROGRAMA TREBALL I FORMACIÓ

Un any més, el Servei d’Ocupació de Catalunya impulsa el programa Treball i Formació, el qual permet a persones en situació d’atur, que en aquells moments no tinguin cap tipus de prestació i/o subsidi per desocupació, optar a un lloc de treball. Aquests llocs de treball es reparteixen entre els diferents municipis de la comarca segons població i sota la supervisió del Consell Comarcal del Montsià, qui és l’òrgan gestor del programa al Montsià.

El Treball i Formació, que inicia la seva tercera edició, és una continuació dels antics plans d’ocupació, amb l’afegit que aquest incorpora també formació en el seu desenvolupament operatiu. En el cas de Santa Bàrbara, per a aquesta edició, s’han incorporat dos peons/es de brigada per sis mesos i un/a treballador/a de neteja per un any.

Aquests projectes són una oportunitat per a persones en situació d’atur, especialment per a col·lectius més desafavorits, i suposen un respir temporal per a les persones que són contractades i les seves respectives famílies.

Santa Bàrbara, 1 de febrer de 2019

Regidoria de Promoció Econòmica i Regidoria de Personal