SUBVENCIONS A LES ENTITATS PLANERES
46289
post-template-default,single,single-post,postid-46289,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

SUBVENCIONS A LES ENTITATS PLANERES

SUBVENCIONS A LES ENTITATS PLANERES

En data 24 de gener de 2019, en la sessió ordinària de la Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Santa Bàrbara es van aprovar les bases específiques reguladors per a la concessió de subvencions a entitats culturals, educatives i esportives que l’Ajuntament de Santa Bàrbara atorga per a la realització de programes i activitats de promoció i difusió esportiva, cultural i festes populars i tradicionals, any 2019.

Podran acollir-se a aquestes bases, totes les entitats culturals, educatives i esportives de la nostra població de Santa Bàrbara.

Les sol·licituds es prioritzaran en funció dels criteris de valoració següents:

  • Programa d’activitats a realitzar.
  • Tipus d’activitat a realitzar i durada.
  • Que el programa o projecte sigui desenvolupat per personal qualificat.
  • L’interès social, cultural o esportiu del programa o projecte.
  • El nombre de participants.
  • L’eficàcia manifestada quant a la promoció i desenvolupament cultural i esportiu en anys anteriors per l’Entitat sol·licitant.
  • Que el programa o projecte sigui obert a la participació de qualsevol edat, en especial en les categories de promoció.
  • Pressupost anual de l’Entitat sol·licitant.

També es valorarà positivament la participació de l’entitat en els actes organitzats per l’Ajuntament durant l’any anterior.

El termini màxim per presentar la documentació justificativa de les despeses de l’exercici 2018 i la relació d’activitats previstes per a l’any 2019 amb pressupost aproximat de despeses, d’acord amb la concessió de la subvenció i ajut serà fins al 30 de març de 2019.

L’acceptació d’aquesta subvenció també pressuposa que l’entitat estigui representada en aquells actes que, organitzats per aquest ajuntament, se’ls convoqui oportunament.

L’alcalde i regidor de Cultura, Alfred Blanch, i el regidor d’Esports, Joan Abella creuen en la importància de recolzar a les entitats municipals en actes que realitzen durant tot l’any i amb aquestes subvencions municipals.

 Santa Bàrbara, 11 de febrer de 2019

Regidoria de Cultura i Esports