ALARMES D’INCENDI A L’ESCOLA JAUME BALMES
46558
post-template-default,single,single-post,postid-46558,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

ALARMES D’INCENDI A L’ESCOLA JAUME BALMES

ALARMES D’INCENDI A L’ESCOLA JAUME BALMES

A l’Escola Jaume Balmes l’Ajuntament de Santa Bàrbara ha actualitzat i modernitzat les alarmes d’incendi i s’ha posat un polsador,

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és 1-WM-Alarmes-dincendi.jpg

ja que fins ara només hi havia avís d’alarma amb una botzina, procediment que havia quedat obsolet.

Actualment, l’Escola Jaume Balmes compta amb senyals d’evacuació, una alarma i un polsador amb les funcions corresponents.

Els senyals d’evacuació tenen l’objectiu de dirigir cap a les sortides de l’edifici, a través dels passadissos, escales, portes, etc. ja siguin les que s’utilitzen de manera habitual o aquelles que normalment estan tancades i només s’utilitzen en cas d’emergència.

Els polsadors d’alarma sí que formen part dels sistemes de seguretat que poden utilitzar els alumnes, atès que el seu funcionament és molt senzill i permeten la transmissió d’una alarma de manera immediata. Aquest és el senyal que indica la ubicació d’aquests elements.

L’Escola Jaume Balmes ja té el seu pla d’emergència, però amb aquestes millores els alumnes tenen una eina més per saber donar resposta a un moment de perill.

Santa Bàrbara, 13 de febrer de 2019