RETIRADA DE PALS DE FUSTA DELS CARRERS
47903
post-template-default,single,single-post,postid-47903,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

RETIRADA DE PALS DE FUSTA DELS CARRERS

RETIRADA DE PALS DE FUSTA DELS CARRERS

Durant la present legislatura, des de la Regidoria de Serveis s’ha anat fent una feina discreta però continua per tal de retirar alguns pals de fusta que donen suport a línies de subministrament elèctric o telèfon situats a les voreres o inclòs a la calçada dels nostres carrers. Bona part d’aquests casos son conseqüència d’obres per construir nous edificis que no van arribar a ser completades i que van convertir en permanents uns pals que inicialment es van col·locar amb caràcter provisional.

Les gestions per retirar els pals són complexes i cada cas s’ha d’estudiar de manera individualitza, ja que cal explicar el problema a la companyia distribuïdora, negociar alternatives amb el menor cost possible per les parts, demanar permisos a particulars, etc.

De moment s’han retirat tres pals (passeig de la Generalitat, carrer Sant Ramon i carrer Hostal dels Frares) i altres cinc seran retirats durant les properes setmanes, aprofitant les obres d’arranjament dels carrers Sant Rafel i Mossèn Joan Baptiste Sales, i actualment s’estan fent les gestions per poder traure de la via pública un altre parell de pals, situats al carrer Major 227 i al carrer Castillejos cantonada amb el carrer Indústria.

El regidor de Serveis, Antonio Ollés, es mostra satisfet amb la tasca feta fins ara, però adverteix que aquesta feina haurà de continuar activa, ja que encara són molts els pals situats en llocs poc adients dels nostres carrers.

Santa Bàrbara, 25 de febrer de 2019