BENVINGUDA AL PRIMER PLANER DE L’ANY 2019
48282
post-template-default,single,single-post,postid-48282,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

BENVINGUDA AL PRIMER PLANER DE L’ANY 2019

BENVINGUDA AL PRIMER PLANER DE L’ANY 2019

Amb 3 quilos i 450 grams, i 49 centímetres, el 17 de gener, naixia Joan Llorens Cueto, el primer planer de l’any 2019, fill de Cèlia Cueto i Joan Llorens. Alfred Blanch, alcalde de Santa Bàrbara, es va desplaçar fins al domicili per felicitar els pares de Joan i donar-li la benvinguda.

Amb la idea d’implantar una nova tradició, com ja es ve fent en altres municipis, l’Ajuntament de Santa Bàrbara, amb la col·laboració de la Regidoria d’Ensenyament, van engegar una nova iniciativa, donar la benvinguda al primer nadó de l’any, felicitant els seus pares i obsequiant-los amb un val per a l’assistència del seu fill o filla durant un trimestre en el primer any del nadó, i de manera gratuïta, a la Llar d’Infants les Beceroles. Aquest ha estat el quart any d’aquesta iniciativa implantada per l’Ajuntament de Santa Bàrbara.

Tal com afirmaven els pares, esperen que Joan sigui un nen participatiu, que vulgui formar part activa del màxim nombre d’activitats del municipi.

Santa Bàrbara, 28 de febrer de 2019

Alcaldia