CARNAVAL 2019
48670
post-template-default,single,single-post,postid-48670,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

CARNAVAL 2019

CARNAVAL 2019

El dissabte 2 de març es va celebrar a Santa Bàrbara la rua del Carnaval 2019.Una vegada més es van omplir els carrers de color, música i disbauxa, amb molta participació de planers i planeres disfressats i gaudint de la rua de carnaval.

Un total de 10 comparses, algunes amb un gran nombre de participants, acompanyades amb les respectives carrosses i la seva música, a més a més de les diferents disfresses individuals van iniciar la rua que va sortir de la zona de l’antic dipòsit d’aigua, primer les deu comparses i després els individuals, acompanyats de la xaranga Lo Perkal.

Seguidament la rua va recorre per diferents carrers del poble fins arribar a la plaça Cid i Cid,  on les compasses van tenir l`oportunitat de mostrar la seva coreografia mentre el jurat prenia nota per valorar i escollir la millor comparsa. La rua va acabar a l’Smartcentre on tots els participants van ballar amb la música d’Aixendri Dj i on, per finalitzar, el regidor d’Esports, Joan Abella, feia entrega dels diferents premis. Aquest any amb algunes novetats com el premi a la millor coreografia i el premi al millor mini grup.

Les comparses guanyadores van ser:

1-Els ajudants de Santa

2- Piano piano

3-Circo Arleccino

La millor coreografia:  Els ajudants de Santa

El millor mini grup: Max Berlow

I els individuals:

Millor disfressa: Les barbies

Millor disfressa infantil: Mini rosa

Millor disfressa original: Les canastilles per a bebés

Santa Bàrbara, 4 de març de 2019

Regidoria d’Esports