EN MARXA LES OBRES DEL NOU SERVEI DE TERÀPIA OCUPACIONAL
49958
post-template-default,single,single-post,postid-49958,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

EN MARXA LES OBRES DEL NOU SERVEI DE TERÀPIA OCUPACIONAL

EN MARXA LES OBRES DEL NOU SERVEI DE TERÀPIA OCUPACIONAL

El passat mes de gener es van iniciar les obres del projecte del nou Servei de Teràpia Ocupacional que APASA realitza a Santa Bàrbara. Es preveu que les obres finalitzen a principis del 2020.

El nou edifici està situat als terrenys annexos entre el CAP i la Llar d’Infants les Beceroles de la localitat. Disposarà de 53 places per atendre a persones amb discapacitat intel·lectual de la comarca del Montsià.

En una primera fase es construirà un servei de teràpia ocupacional, així es traslladarà l’actual servei ubicat, des de fa quatre anys, a l’Smartcentre; i en una segona fase un servei assistencial o residencial.

El passat 15 de gener es va signar el contracte d’obres entre el Sr. Joan Solé, representant de l’empresa contractista i el Sr. Ignasi Monllau, director gerent d’APASA.

La regidora de Serveis Socials, Montse Rodríguez, valora positivament que s’estigui fent realitat la construcció i posterior trasllat del servei a la nostra localitat. D’aquesta manera Santa Bàrbara serà un nou referent al Montsià d’atenció a les persones.

Santa Bàrbara, 18 de març de 2019

Regidoria de Serveis Socials