INICI DEL PROJECTE REFORÇ ACTIU
49954
post-template-default,single,single-post,postid-49954,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

INICI DEL PROJECTE REFORÇ ACTIU

INICI DEL PROJECTE REFORÇ ACTIU

Fa unes setmanes ja us explicàvem la necessitat de crear un servei d’aquestes característiques. Actualment, l’educadora d’EBASP i els centres educatius del municipi han estat els encarregats de derivar unes 27 famílies al servei.

Els primers que van començar van ser els que havia derivat l’Institut les Planes i ara ja, des de fa una setmana, s’ha implantat als de l’Escola Jaume Balmes.

Els horaris en els quals s’estan duent a terme són de dilluns a divendres de 12.30 a 13.30 hores per a l’alumnat de l’escola i dos tardes per als de l’Institut. A les sessions estan agrupats per cursos, d’aquesta manera es poden atendre millor les necessitats. L’activitat es realitza al Centre Municipal de Serveis Socials.

Montse Rodríguez, regidora de Serveis Socials, valora molt positivament aquestes noves iniciatives, que permeten als infants i adolescents poder entendre conceptes i reforçar les mancances d’aprenentatge que puguin tenir.

Santa Bàrbara, 13 de març de 2019

Regidoria de Serveis Socials