INICI DELS ACTES DEL CENTENARI DEL CF SANTA BÀRBARA PER AL 2019
50200
post-template-default,single,single-post,postid-50200,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

INICI DELS ACTES DEL CENTENARI DEL CF SANTA BÀRBARA PER AL 2019

INICI DELS ACTES DEL CENTENARI DEL CF SANTA BÀRBARA PER AL 2019

El CF Santa Bàrbara entra de ple en l’any del seu centenari. Per a aquest 2019, el club i la comissió organitzadora tenen un ampli ventall d’actes que s’aniran desenvolupament fins al mes de desembre i que, d’altra banda, es va donar el tret de sortida aquest passat 16 de març amb l’homenatge a l’equip que va assolir l’ascens a 2a territorial la temporada 2002-03.

En un acte molt emotiu celebrat abans de l’inici del partit que jugava el primer equip davant la UE Sant Jaume d’Enveja, jugadors, equip tècnic i directius d’aquell equip es van trobar de nou per rememorar aquella gran temporada que va suposar el darrer ascens de categoria del club i que, d’altra banda, s’ha mantingut en aquesta categoria des d’aquella temporada. Des de la comissió del centenari, es va fer entrega a cada membre de l’equip d’un detall commemoratiu, així com també es va fer entrega d’una placa al president Antonio Figueres qui, juntament amb l’entrenador d’aquella temporada, Miquel Cotaina, van tenir paraules d’agraïment a jugadors i aficionats. L’acte es va acabar amb la sacada d’honor per part de president, entrenador i capità, Bruno Royo.

Aquell mateix dia, i aprofitant l’acte, es va procedir a la inauguració del marcador electrònic de l’estadi municipal.

Joan Abella, regidor d’Esports, que també va formar part d’aquella plantilla, es va mostrar entusiasmat amb tots els actes previstos per al centenari d’enguany, remarcant el paper del CF Santa Bàrbara com a eix vertebrador de l’esport i la societat local i animant a tot el municipi a participar activament en tots els actes que s’esperen per a aquest any.

Santa Bàrbara, 20 de març de 2019

Regidoria d’Esports