SANTA BÀRBARA A LA MOSTRA DE LA MANCOMUNITAT
51151
post-template-default,single,single-post,postid-51151,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

SANTA BÀRBARA A LA MOSTRA DE LA MANCOMUNITAT

SANTA BÀRBARA A LA MOSTRA DE LA MANCOMUNITAT

Un any més, i ja en van setze, Santa Bàrbara ha participat a la mostra anual de la Mancomunitat de la Taula del Sénia, un esdeveniment que cada edició visita un dels vint-i-set municipis que hi formen part i que, enguany, ha estat al municipi de Rosell, al País Valencià, aprofitant que aquell cap de setmana se celebrava també la fira de Sant Josep.

La mostra de la Taula del Sénia és un esdeveniment que serveix per donar a conèixer alguns dels principals valors turístics de cada municipi. En el cas de Santa Bàrbara, i ja es va realitzar l’any passat, s’ha posat èmfasi en la potenciació de les rutes turístiques saludables que hi ha al municipi, ja que existeix un important públic que té una gran afició per aquest tipus d’activitat i que, d’altra banda, serveix per difondre la cultura patrimonial, natural i turística del poble. Al mateix temps, a l’estand de Santa Bàrbara es podia degustar oli de les nostres dues cooperatives i alguns dolços típics locals.

La mostra també serveix perquè els polítics i polítiques locals es reuneixin prèviament amb els responsables de la Taula del Sénia per analitzar i repassar l’activitat anual de la mancomunitat.

Santa Bàrbara, 28 de març de 2019

Regidoria de Turisme