XXVIII JORNADES CULTURALS A SANTA BÀRBARA
52515
post-template-default,single,single-post,postid-52515,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

XXVIII JORNADES CULTURALS A SANTA BÀRBARA

XXVIII JORNADES CULTURALS A SANTA BÀRBARA

Durant 27 anys ha estat habitual que el cap de setmana anterior a Sant Jordi, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santa Bàrbara doni inici a les Jornades Culturals. Aquest any, donat que la setmana anterior és Setmana Santa, la inauguració de les XXVIII Jornades Culturals de Santa Bàrbara serà el 27 d’abril, tot i que el dia 23 d’abril hi haurà tot un seguit d’activitats per celebrar la diada de Sant Jordi. En quant a la durada d’aquestes jornades, també sempre havia estat habitual que finalitzessin el cap de setmana de la Festivitat de Sant Gregori, però enguany s’allargaran fins al cap de setmana del 18 i 19 de maig amb la celebració del 30è aniversari dels nostres gegants Bàrbara i Gregori.

El programa, un any més, és molt divers, amb actes més tradicionals de tots els anys combinats amb actes més singulars i exclusius, on les entitats municipals hi tenen molt a veure i, com en totes les edicions anteriors, la participació, el treball i la il·lusió faran embellir les Jornades Culturals.

Cal destacar les entitats locals que hi col·laboren, així com també els centres educatius que també fan les seves particulars jornades culturals i que s’afegeixen a l’ampli programa cultural.

Especial rellevància tindrà el cap de setmana, 11 i 12 de maig amb la celebració de la Festivitat de Sant Gregori i la concentració d’actes, especialment de caire tradicional, que faran gaudir a tots els planers i planeres i gent de l’exterior que visiti el nostre poble. També especial rellevància tindrà el dia 23 d’abril, amb la diada de Sant Jordi, ja que sempre és viscut com a una celebració molt important.

L’alcalde i regidor de Cultura, Alfred Blanch, desitja que el programa sigui del gust de tothom i que el puguin gaudir plenament, i agraeix a totes aquelles entitats i particulars, que en participen directament.

Santa Bàrbara, 31 de març de 2019

Regidoria de Cultura