ACTUACIÓ AL CAMÍ VELL
52600
post-template-default,single,single-post,postid-52600,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

ACTUACIÓ AL CAMÍ VELL

ACTUACIÓ AL CAMÍ VELL

Aquesta setmana s’ha pogut portar a terme una actuació necessària per assegurar l’estabilitat del tram del Camí Vell a la travessia del Barranc del Pelós.Com a conseqüència de les barrancades de la passada tardor, la força de l’aigua va erosionar la llera del barranc fins a generar un precipici de més de 3 metres d’altura just al costat del camí. Aquesta situació era perillosa tant per la pròpia estabilitat de la calçada, com pels vehicles que hi circulen, i per tant es feia necessari actuar per reduir els riscos.

L’actuació ha consistit en la col·locació d’una graderia de pedres de grans dimensions, que donarà reforç al camí, i que amortirà la força de l’aigua en futures avingudes. També s’ha recobert amb formigó la part superior de l’escalonat per donar més consistència al conjunt.

Santa Bàrbara, 11 d’abril de 2019

Regidoria d’Agricultura