FINALITZEN LES XXVIII JORNADES CULTURALS
56422
post-template-default,single,single-post,postid-56422,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

FINALITZEN LES XXVIII JORNADES CULTURALS

FINALITZEN LES XXVIII JORNADES CULTURALS

Des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santa Bàrbara, durant 27 anys ha estat habitual que el cap de setmana anterior a Sant Jordi,la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santa Bàrbara doni inici a les Jornades Culturals. Aquest any, donat que la setmana anterior era Setmana Santa, la inauguració de les XXVIII Jornades Culturals de Santa Bàrbara es va fer el 27 d’abril, tot i que el dia 23 d’abril ja hi va haver tot un seguit d’activitats per celebrar la diada de Sant Jordi. En quant a la durada d’aquestes jornades, també sempre havia estat habitual que finalitzessin el cap de setmana de la Festivitat de Sant Gregori, però enguany s’han prolongat fins al cap de setmana del 18 i 19 de maig amb la celebració del 30è aniversari dels nostres gegants Bàrbara i Gregori.

El dia de la inauguració de les XXVIII Jornades Culturals també va tenir lloc el lliurament dels premis del XXVIII Concurs Literari Sant Jordi Vila de Santa Bàrbara i la inauguració de l’exposició de pintura “La muntanya en femení. Som Llibertes” d’Assumpta Arasa Altimira, amb textos de Carme Abril Ferré, concloent l’acte amb música a càrrec de Sinta Salvadó i Judit Franch.

Des del 23 d’abril i fins al 19 de maig es van anar seguint tot un ampli ventall d’activitats com xerrades, presentacions de llibres, exposicions, sortides, teatre, tallers, audicions, trobades, etc. En definitiva, unes setmanes d’intensa activitat cultural que, com molt bé comentava l’alcalde i regidor de Cultura, Alfred Blanch, l’èxit que cada any tenen les Jornades Culturals i la participació de les entitats municipals i de la gent en general, encoratgen a seguir treballant per la cultura i la identitat planera.

Tot i així, tal i com també comentava l’alcalde, l’activitat cultural no s’ha acabat del tot, ja que també s’han organitzat les terceres Jornades Culturals Infantils que se celebraran del 3 al 7 de juny, amb tallers variats i diferents per a cada una de les tardes d’aquesta primera setmana de juny.

Santa Bàrbara, 20 de maig de 2019

Regidoria de Cultura