ALUMNES EN PRÀCTIQUES A L’SMARTCENTRE
57583
post-template-default,single,single-post,postid-57583,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

ALUMNES EN PRÀCTIQUES A L’SMARTCENTRE

ALUMNES EN PRÀCTIQUES A L’SMARTCENTRE

Un cop més, l’Ajuntament de Santa Bàrbara ha disposat de dos estudiants en pràctiques, Jose Amaya Pardinez i Duna Sánchez Espuny, tots dos alumnes d’un curs del Servei d’Ocupació de Catalunya que concretament han realitzat un curs d’operacions auxiliars de serveis administratius i generals. Els alumnes han realitzat les classes teòriques al centre formatiu Microdelta Soft SL d’Amposta, que han completat amb 40 hores de pràctiques a l’Smartcentre de Santa Bàrbara, on han realitzat tasques d’arxiu i de suport a les activitats del centre. Aquesta formació del Servei d’Ocupació de Catalunya té com a objectiu facilitar l’entrada dels i les joves al mercat laboral, mitjançant formacions específiques que es complementen amb períodes de pràctiques.

Des de la Regidora de Personal sempre es treballa per facilitar l’accés a les pràctiques, ja que és fonamental poder accedir a aquest tipus de programes els quals suposen una oportunitat per a joves que, en molts casos, no tenen experiència.

Santa Bàrbara, 31 de maig del 2019

Regidoria de Personal