FINALITZEN ELS CURSOS DE CATALÀ
58381
post-template-default,single,single-post,postid-58381,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

FINALITZEN ELS CURSOS DE CATALÀ

FINALITZEN ELS CURSOS DE CATALÀ

El passat 31 de maig va finalitzar el curs 2018-2019 de les classes de català organitzades per l’Ajuntament de Santa Bàrbara. Des del curs 2003-2004 fins a l’actualitat s’han realitzat 741 inscripcions de persones amb necessitats diferents en l’aprenentatge de la llengua. Per això es treballa amb grups diferenciats tenint en compte els nivells de l’alumnat; aquest any s’ha treballat amb quatre.

També s’ha continuat amb el voluntariat per la llengua, que és un programa de foment de l’ús social del català. D’una banda estan les tertúlies lingüístiques ‘Parlem?’, que s’han dut a terme mensualment durant tot el curs; i per l’altra, les parelles lingüístiques, que cadascuna s’organitza diferent durant 10 h. Dins el voluntariat hi ha una bona sensació, d’aprenentatge mutu; per això el proper curs s’ha pensat d’ampliar i fer-ne una dinamització diferent.

L’alumnat pot matricular-se als cursos al Centre Municipal de Serveis Socials, la tercera setmana del mes de setembre. Al mateix temps es poden informar sobre el voluntariat.

La Regidora de Serveis Socials felicita a tot l’alumnat per l’interès mostrat en l’aprenentatge i la millora de la nostra llengua vehicular.

Santa Bàrbara, 4 de juny de 2019

Regidoria de Serveis Socials