III JORNADES CULTURALS INFANTILS
58694
post-template-default,single,single-post,postid-58694,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

III JORNADES CULTURALS INFANTILS

III JORNADES CULTURALS INFANTILS

Des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santa Bàrbara, per tercer any consecutiu s’han organitzat unes Jornades Culturals Infantils que s’han portat a terme la primera setmana de juny, entre el 3 i el 7 de juny, i on hi ha hagut activitats relacionades amb la cuina, tallers, teatre, etc.

Realment, les jornades començaven el divendres 31 de maig amb l’obra de teatre “El rei lleó” interpretada pels alumnes de 2n d’ESO de l’Institut les Planes, essent el tret de sortida de la resta d’activitats.

El dilluns, 3 de juny i a les 17 hores es va realitzar l’activitat “Masterchef” a l’Escola Jaume Balmes, a càrrec de l’AMPA de l’Escola, amb la cuinera invitada Marta Fort Rodríguez i amb un jurat exquisit, Yolanda Valldepérez per part de les Dones Planeres, Luisa Arasa pels Artistes Planers i Lluís Accensi per la Unió Musical Jaume Balmes. Marta va oferir una mostra de cuina de reciclatge amb aquelles coses que solen quedar a la nevera. A continuació, els participants van haver de preparar un berenar amb els ingredients que tenien a l’abast.

El dimarts, 4 de juny i a les 17 hores es feia l’activitat “Fem el nostre instrument musical” on els participants van poder fer un instrument que també el van fer servir l’últim dia a la festa final.

El dimecres, 5 de juny i a les 17 hores, tot i les inclemències meteorològiques, es va poder realitzar la sessió de FutbolNet oberta a tot el poble, solament es va haver de canviar la ubicació i enlloc de fer-se a l’Escola Jaume Balmes, es va fer al Pavelló Municipal.

El dijous, 6 de juny i a les 17 hores, els participants a l’activitat van gaudir realitzant un taller de fer invents, ja que van poder construir un bufador i un anti estressant per endur-se a casa.

El mateix dijous, a les 18 hores i a l’Smartcentre es realitzava la Bebeteca de 0 a 2 anys, sota el títol “Contem un conte”, en el qual van poder gaudir d’un conte de titelles.

El divendres, 7 de juny i a les 16 hores, a la llar d’infants, es realitzava la festa de la primavera de la Llar d’Infants les Beceroles amb activitats diverses per a pares i alumnes.

Finalment, el mateix divendres 7 de juny, a les 19 hores, al Parc Municipal 1 d’Octubre, i com a cloenda d’aquesta setmana cultural infantil, es va gaudir de l’espectacle familiar a càrrec del grup Folk Follet “Tomaqueta i el seu aeròbic bananero”.

Alfred Blanch, alcalde i regidor de Cultura es mostrava molt satisfet per la setmana plena d’activitats per als infants del nostre poble i veure amb la intensitat que s’havia viscut i la participació que hi havia hagut, cosa que l’encoratja a seguir amb aquesta línia i realitzar l’any vinent unes noves Jornades Culturals Infantils.

Santa Bàrbara, 10 de juny de 2019

Regidoria de Cultura