ESTIU A LA BIBLIOPISCINA
59867
post-template-default,single,single-post,postid-59867,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

ESTIU A LA BIBLIOPISCINA

ESTIU A LA BIBLIOPISCINA

Com tots els anys, en arribar l’estiu, els usuaris de l’Smartcentre gairebé s’obliden de què existeix, sobretot els usuaris infantils. L’any 1998, des de la biblioteca de Santa Bàrbara ens vam plantejar la possibilitat que aquests usuaris continuessin lligats a ella, per això vam començar una activitat, “la bibliopiscina”, que tenia com a objectiu primordial apropar la biblioteca als usuaris en particular i als habitants de la població en general.

Es tracta de serveis d’extensió bibliotecària en què el principal objectiu és promoure la lectura com a activitat de lleure, no esperant que els lectors vagin als espais tradicionals de les biblioteques, sinó sortint a trobar-los allà on habitualment passen el seu temps d’oci per oferir-los els serveis bibliotecaris amb la màxima proximitat. En aquestes petites biblioteques d’estiu es pot consultar un fons seleccionat per a totes les edats en què predominen els temes d’actualitat i la literatura d’imaginació: diaris, revistes, còmics, contes i novel·les, principalment.

 Aquest estiu 2019, continuem realitzant aquesta activitat, i amb el mateix model dels darrers dos anys. L’any 2017 es va crear un espai específic per a la bibliopiscina situat a l’entrada, amb mobiliari apropiat per al seu ús, unes prestatgeries adequades al material documental, una taula i cadires per seure’s si no es vol consultar el material a la gespa de les piscines, i facilitant que la bibliopiscina pugui oferir els seus serveis en el mateix horari d’obertura que les piscines, del 21 de juny al 31 d’agost, de dilluns a diumenge de les 11 a les 14 hores i de 15 a les 20 hores, excepte els festius i caps de setmana que no es tanca al migdia.

Santa Bàrbara, 20 de juny de 2019

Regidoria de Cultura