PREMIS XIV CONCURS D’IMATGE DIGITAL
61836
post-template-default,single,single-post,postid-61836,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

PREMIS XIV CONCURS D’IMATGE DIGITAL

PREMIS XIV CONCURS D’IMATGE DIGITAL

Dijous 11 de juliol, i dins el marc de les Festes Majors 2019 de Santa Bàrbara, es va fer entrega dels premis del XIV concurs d’imatge digital. En aquesta edició la temàtica ha estat “Portals i portalades”. Aquest concurs pretén apropar i donar a conèixer la nostra població, tant per la riquesa natural, arquitectònica com personal.

Un jurat compost per representants d’entitats, treballadors de l’Ajuntament i regidors va ser l’encarregat d’efectuar les votacions per treure les imatges guanyadores. El primer premi, dotat amb 100 €, va ser per a Mª Carmen Farnós Loscos, el segon premi, dotat amb 50 €, va ser per a Carlos Panisello Tomàs i el tercer premi, dotat amb 30 €, se’l va endur Guillem Blanch Roldan. Tots els participants també van rebre un obsequi en agraïment a la seva participació.

La regidora de Noves Tecnologies, Ana Mª Panisello, es mostra molt satisfeta de la consolidació d’aquest concurs i encoratja a tots els aficionats a la fotografia a participar-hi en properes edicions. El concurs és una manera d’apropar i fomentar l’ús de les TIC entre la nostra ciutadania. A més, ajuda a què moltes persones aficionades al món de la imatge doni a conèixer els seus treballs i que tots els planers i les planeres puguem gaudir de les seves obres.

Santa Bàrbara, 12 de juliol de 2019

Regidoria de Noves Tecnologies i Promoció Econòmica