ENLLUMENAT AL CAMÍ DEL CEMENTIRI
66537
post-template-default,single,single-post,postid-66537,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

ENLLUMENAT AL CAMÍ DEL CEMENTIRI

ENLLUMENAT AL CAMÍ DEL CEMENTIRI

El passat 26 d’agost es van posar en funcionament 4 faroles solars en el tram inicial del camí del Cementiri amb la finalitat principal d’aportar un nivell d’enllumenat suficient per als vianants que surten a passejar a la nit.La xarxa d’enllumenat públic convencional no arribava fins a aquesta zona, i amb aquestes quatre faroles s’ha volgut fer una prova pilot per veure el seu rendiment i la seva fiabilitat abans de fer alguna altra actuació semblant.

Per minimitzar la despesa, s’han aprofitat els bàculs de quatre faroles antigues que s’havien conservat al magatzem municipal, i que la brigada s’ha encarregat de situar amb una separació entre elles d’uns 45 metres. Finalment, un electricista local s’ha encarregat de col·locar els quatre mòduls, que incorporen en una sola peça la placa solar, la bateria i un fanal LED de 30W. Els fanals s’encenen automàticament quan arriba la nit, i en situació de repòs proporcionen un enllumenat suau, que s’intensifica durant un espai de temps quan el sensor detecta el pas d’un vianant o un vehicle pel camí.

Santa Bàrbara, 3 de setembre de 2019

Regidoria de Serveis