MILLORES A LA DEIXALLERIA MUNICIPAL
66521
post-template-default,single,single-post,postid-66521,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

MILLORES A LA DEIXALLERIA MUNICIPAL

MILLORES A LA DEIXALLERIA MUNICIPAL

L’empresa SORIGUÉ va resultar guanyadora de la licitació que va fer el COPATE per dur a terme la gestió de les deixalleries municipals de la comarca. Des del passat dia 1 de febrer aquesta empresa s’està fent càrrec de la Deixalleria de Santa Bàrbara, i de manera progressiva s’han anant introduint una sèrie de millores, com la renovació dels contenidors o la posada en marxa d’un control d’accés d’usuaris digital que permet tenir dades de les entrades en temps real.

També s’ha aprofitat una subvenció de 27.955,56 euros de l’Agencia Catalana de Residus (ACR) per tal d’executar durant els passats mesos de juny i juliol unes altres millores llargament reclamades des de l’Ajuntament, com són la construcció d’un mur perimetral que dificultarà l’entrada d’intrusos, així com l’ampliació del cobert per acollir residus especials, la qual cosa obri la possibilitat de disposar d’un punt de recollida d’envasos de productes fitosanitaris SIGFITO.

Pel que respecta a millores, encara quedarà pendent una altra de molt important, com seria fer arribar una línia de subministrament elèctric a les instal·lacions.

Esperem que totes aquestes millores fetes a la Deixalleria vagin acompanyades d’un bon ús per part de tota la ciutadania, respectant els horaris, no deixant els residus a la porta de la deixalleria i sobretot no fent abocaments il·legals pels barrancs, solars i carrers del municipi.

Santa Bàrbara, 27 d’agost de 2019

Regidoria de Medi Ambient