MILLORES A LA XARXA ELÈCTRICA
66513
post-template-default,single,single-post,postid-66513,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

MILLORES A LA XARXA ELÈCTRICA

MILLORES A LA XARXA ELÈCTRICA

ENDESA ha presentat un projecte per a la construcció d’un nou tram d’uns 300 metres de línia elèctrica soterrada de 25 kV que unirà les subestacions CT XQ317 (al carrer Ulldecona) i CT 55804 (al carrer Sant Antoni). L’objectiu d’aquesta nova línia és poder tancar l’anella elèctrica que uneix les diferents subestacions de la població per tal de què en cas d’avaria o tall elèctric sigui més fàcil recuperar el subministrament.

Les obres afectaran un petit tram del carrer Ulldecona, carrer Andorra, carrer Doctor Cid i Torta, i principalment el carrer Sant Antoni des de la cantonada del Parc Municipal.

Es tracta d’unes obres de millora que venen a donar resposta a les queixes i peticions de millora a la xarxa elèctrica, que ve realitzant l’Ajuntament de Santa Bàrbara des de fa un temps, i que es van accentuar com a conseqüència dels greus talls de llum del passat mes de setembre de 2018.

Santa Bàrbara, 20 d’agost de 2019

Regidoria de Serveis