NOUS TREBALLS REALITZATS ALS CENTRES EDUCATIUS
66517
post-template-default,single,single-post,postid-66517,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

NOUS TREBALLS REALITZATS ALS CENTRES EDUCATIUS

NOUS TREBALLS REALITZATS ALS CENTRES EDUCATIUS

El dia 12 de setembre començarà el nou curs escolar amb retrobaments, nervis, abraçades i un seguit d’emocions i sentiments contradictoris, ja que el retrobament amb els companys i l’inici d’un nou curs sempre fa il·lusió, però a la vegada això marca el fi de les vacances d’estiu. Anteriorment però, el dia 2 de setembre ja haurà començat el nou curs de la Llar d’Infants Les Beceroles amb nous reptes i nous projectes.

Aquest nou curs, els alumnes començaran amb algunes novetats ja que des de la Regidoria d’Ensenyament de l‘Ajuntament de Santa Bàrbara s’ha iniciat el nou mandat en què, partint de la feina feta fins ara, s’ha engegat la maquinària per intentar satisfer les necessitats de tota la població escolar. D’aquesta manera mentre la gran majoria estava gaudint de les merescudes vacances, s’han realitzat una sèrie de treballs per millorar les infraestructures, cosa que ha significat la creació d’un nou sorral a la Llar d’Infants les Beceroles, una nova aula d’informàtica a l’Escola Jaume Balmes i la neteja del pati de L’Institut Les Planes.

La regidora d’Ensenyament, Elen Estarlich, valora molt positivament les tasques realitzades i creu que a poc a poc s’aniran satisfent totes les necessitats existents als centres educatius, a la vegada que es posa a disposició per a les qüestions que siguin de la seva responsabilitat.

Santa Bàrbara, 28 d’agost de 2019

Regidoria d’Ensenyament