37a EDICIÓ DE LA SETMANA DEL LLIBRE EN CATALÀ
67133
post-template-default,single,single-post,postid-67133,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

37a EDICIÓ DE LA SETMANA DEL LLIBRE EN CATALÀ

37a EDICIÓ DE LA SETMANA DEL LLIBRE EN CATALÀ

El dia 9 de setembre un total de 102 biblioteques del Sistema de Lectura Pública de Catalunya, entre elles la de Santa Bàrbara, van assistir a la Setmana del Llibre en Català i van gaudir d’un pressupost específic de 500 € cadascuna per tal d’adquirir-hi llibres. En relació a l’any 2018 va augmentar un 17 % el nombre de biblioteques convidades a participar i adquirir monografies.

La presència de les biblioteques públiques a la Setmana és possible gràcies a la col·laboració entre el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, que finança 80 biblioteques en el marc del programa de suport a les fires del llibre de Catalunya que impulsa el Servei de Biblioteques, la Diputació de Barcelona, a partir de l’aportació de la Gerència del Serveis de Biblioteques a 12 biblioteques i a un seguit de patrocinis privats gràcies a la col·laboració de Banc de Sabadell, CaixaBank, FACC BBVA i Transloan a 10 biblioteques públiques més.

La capacitat total de compra de les biblioteques públiques en aquesta nova edició de la Setmana va ser de 51.000 €. Aquest pressupost ha permès adquirir les darreres novetats exposades.

Santa Bàrbara, 9 de setembre de 2019

Regidoria de Cultura