TRANSEINESCAT A SANTA BÀRBARA
68168
post-template-default,single,single-post,postid-68168,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

TRANSEINESCAT A SANTA BÀRBARA

TRANSEINESCAT A SANTA BÀRBARA

El dimarts 17 de setembre, a la sala del Centre Municipal de Serveis Socials, va tenir lloc una xerrada on TransEinesCat van explicar el seu projecte.

TransEinesCat és una associació sense ànim de lucre nascuda del centre de rehabilitació de drogodependències Eines Centre d’Addiccions fundat l’any 2011 a Sant Cugat del Vallès. Compta amb un equip de professionals especialistes, molts dels quals són persones que han patit la malaltia de l’addicció, que posteriorment s’han rehabilitat i format per ajudar a altres persones en la mateixa situació.

La pràctica esportiva és indispensable en la rehabilitació, ja que influeix en molts factors tant físics i biològics com psicològics. Per això, la idea de travessar tota Catalunya durant 25 dies explicant les seues vivències i fent conscients d’aquestes patologies a totes les persones amb qui es van trobar per tot el camí.

Ana Panisello, regidora de Serveis Socials, valora molt positivament aquestes accions que donen a conèixer diferents realitats, així com ajudar a les persones que ho estiguin patint.

Santa Bàrbara, 18 de setembre de 2019

Regidoria de Serveis Socials