ARRANJAMENT DEL CAMÍ DEL CAMP DE FUTBOL
68468
post-template-default,single,single-post,postid-68468,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

ARRANJAMENT DEL CAMÍ DEL CAMP DE FUTBOL

ARRANJAMENT DEL CAMÍ DEL CAMP DE FUTBOL

Com a continuació de l’arranjament del camí de la Basseta que es va dur a terme el passat mes de juny, i subvencionat en bona part pel Consell Comarcal del Montsià, aquest mes de setembre li ha tocat el torn al camí del Camp de Futbol.

Entre els dies 17 i 20 de setembre, el servei de carreteres de la Diputació de Tarragona ha estat fent els treballs de millora de bona part del camí del Camp de Futbol, en el tram que va des de la cantonada de l’Institut fins a arribar a la carretera TP-3311, d’uns 600 metres de longitud. Prèviament als treballs del paviment es va procedir a la poda de branques, per després desbrossar i netejar els vorals. A continuació, es van apedaçar els clots i vorals per guanyar amplada i, finalment, es va aplicar un doble tractament de reg asfàltic.

El pressupost total d’aquesta intervenció és d’uns 21.500 € (IVA no inclòs), però la Diputació de Tarragona aplica un coeficient reductor del 50% a les poblacions entre 3001 i 4000 habitants, per tant la quantitat final que aportarà l’Ajuntament de Santa Bàrbara estarà bastant per sota dels preus de mercat.

En relació amb aquest assumpte, el regidor d’Agricultura, Antonio Ollés, informa que durant la resta del mes de setembre i part d’octubre, el personal de la brigada municipal estarà fent treballs de reparació de clots pels camins veïnals del nostre terme per tal de reduir les molèsties que aquests suposen per a la circulació de vehicles, especialment davant l’imminent començament de la campanya de l’oliva. Ollés assegura que la intenció de l’equip de govern actual és potenciar aquest tipus d’actuacions d’arranjament i manteniment dels camins del terme al llarg dels propers exercicis.

Santa Bàrbara, 23 de setembre de 2019

Regidoria d’Agricultura