QUARTA TEMPORADA DE FUTBOLNET A SANTA BÀRBARA
68475
post-template-default,single,single-post,postid-68475,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

QUARTA TEMPORADA DE FUTBOLNET A SANTA BÀRBARA

QUARTA TEMPORADA DE FUTBOLNET A SANTA BÀRBARA

El projecte pretén educar als participants fomentant els valors positius, a través de l’esport en infants i joves per facilitar la seva inclusió a la societat i el seu desenvolupament personal. Els elements claus de FutbolNet són: la diversió, l’activitat física, els valors, la identitat i el compromís amb l’entorn. Les diferents sessions estan estructurades de manera que hi ha estona de benvinguda i trencament de gel, estona de realitzar la dinàmica o el partit a tres temps i, per acabar,  estona de diàleg i reflexió.

Es realitza 2 dies a la setmana, els dilluns i dimecres de 17.00 h a 19.00 h a l’Estadi Municipal. Els dies que la meteorologia no ho permet, es realitza la sessió a un espai cobert, avisant prèviament. Del mes d’octubre fins a finals del mes de maig, seguint els festius i vacances del calendari escolar.

Per participar al programa han de portar una autorització firmada pels pares, també n’han de firmar una, si han de marxar sols al finalitzar l’activitat. És un programa gratuït per als seus participants. Els menors han de venir amb roba esportiva i una botella d’aigua per hidratar-se. En cas de no poder venir algun dia, han d’avisar al telèfon que se’ls facilitarà. En cas de necessitar més informació, es pot trucar al 977718479, també es pot passar pel Centre Municipal de Serveis Socials (1a planta) i informar-se.

Santa Bàrbara, 24 de setembre de 2019

Regidoria de Serveis Socials