CONVENI DE PRÀCTIQUES AMB EL CENTRE MICRODELTA SOFT, SL
69538
post-template-default,single,single-post,postid-69538,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

CONVENI DE PRÀCTIQUES AMB EL CENTRE MICRODELTA SOFT, SL

CONVENI DE PRÀCTIQUES AMB EL CENTRE MICRODELTA SOFT, SL

Una alumna resident a les Cases d’Alcanar, que està cursant formació del Servei d’Ocupació de Catalunya en confecció i publicació de pàgines web al centre formatiu Microdelta Soft SL d’Amposta,

  ha realitzat les 80 hores de pràctiques necessàries per finalitzar la formació, a l’Smartcentre de Santa Bàrbara. L’alumna ha col·laborat en les tasques de configuració i actualització de la pàgina web de l’Ajuntament de Santa Bàrbara, així com en la creació d’una pàgina web pròpia.

Periòdicament, l’Ajuntament de Santa Bàrbara realitza convenis amb centres educatius del territori per tal de facilitar als seus alumnes les pràctiques externes, a fi que millorin la seva capacitat educativa i disposin d’experiència pràctica a l’hora de buscar una ocupació en el futur.

Santa Bàrbara, 7 d’octubre de 2019

Regidoria de Noves Tecnologies