NOU CURS DE REFORÇ ACTIU
70899
post-template-default,single,single-post,postid-70899,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

NOU CURS DE REFORÇ ACTIU

NOU CURS DE REFORÇ ACTIU

El projecte es va iniciar al mes de febrer del curs passat, després de detectar la necessitat des dels diferents agents implicats amb l’educació i Serveis Socials de la localitat. S’ofereix als nens i nenes un suport de reforç escolar per donar resposta a diverses necessitats socials i d’aprenentatge.

Després d’haver realitzat les coordinacions amb els centres educatius del municipi, aquest curs, Reforç Actiu s’inicia amb un total de 52 nens i nenes, que han estat derivats dels centres educatius.

Els menors de primària assisteixen de 12.30 a 13.30 h, una vegada a la setmana, i estan distribuïts per cursos escolars, amb grups reduïts o individuals. I els de secundària, dues tardes a la setmana a partir de les 15 i fins a les 17 h. El projecte es porta a terme al Centre Municipal de Serveis Socials.

No és un servei anual, és a dir, no significa que hagin de venir de l’octubre fins al maig, sinó que si el menor assoleix els objectius, es donarà de baixa del servei, per tal d’oferir aquest recurs a altres menors que ho necessitin.

Ana M. Panisello, responsable del servei, creu que és molt important mantenir i impulsar aquest tipus de projectes des de la Regidoria de Serveis Socials. Tant per als infants i adolescents, que els permeten reforçar les mancances d’aprenentatge que puguin tenir, com per acompanyar a les seves famílies amb les tasques dels seus fills i filles.

Santa Bàrbara, 23 d’octubre de 2019

Regidoria de Serveis Socials