CONTENIDORS DE SUPERFÍCIE
71698
post-template-default,single,single-post,postid-71698,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

CONTENIDORS DE SUPERFÍCIE

CONTENIDORS DE SUPERFÍCIE

L’Ajuntament de Santa Bàrbara té previst fer un canvi de contenidors a totes les illes de la població, per això aquests dies s’ha pogut veure que a la plaça de bous hi ha uns contenidors de superfície.

Des de la Regidoria de Medi Ambient s’ha vist la necessitat de renovar els contenidors del municipi i, per diferents motius, s’ha cregut adequat canviar-los per contenidors de superfície. Un dels motius més importants ha estat l’estalvi econòmic que aquest canvi suposarà per al poble i, tot i que els canvis sempre suposen moments intensos amb algunes dificultats, a la llarga suposaran millores en la gestió dels contenidors.

La regidora de Medi Ambient, Elen Estarlich, creu que amb aquest canvi milloraran algunes qüestions referents als contenidors i també es posa a disposició de qualsevol persona que tingui dubtes i vulgui posar-se en contacte amb ella per resoldre’ls.

Santa Bàrbara, 31 d’octubre de 2019

Regidoria de Medi Ambient