INICI DEL PROGRAMA DE CONTRACTACIÓ DE JOVES EN PRÀCTIQUES
72315
post-template-default,single,single-post,postid-72315,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

INICI DEL PROGRAMA DE CONTRACTACIÓ DE JOVES EN PRÀCTIQUES

INICI DEL PROGRAMA DE CONTRACTACIÓ DE JOVES EN PRÀCTIQUES

Per quart any consecutiu, Santa Bàrbara ha rebut una subvenció per realitzar la contractació d’una persona en contracte de pràctiques, dins del marc del programa de contractació de joves en pràctiques beneficiaris del programa de la garantia juvenil a Catalunya, impulsat des del Servei d’Ocupació de Catalunya i des del Fons Social Europeu.

Enguany, el perfil escollit per realitzar aquesta actuació correspon a Administratiu/va, per realitzar tasques de suport a les oficines de l’ajuntament. Cal tenir present que, per poder optar a aquest tipus de contractació, cal tenir entre 16 i 29 anys, ser beneficiari/a del sistema nacional de la garantia juvenil, estar inscrit com a demandant d’ocupació no ocupat i disposar de la titulació requerida. Aquesta contractació, a banda, complementarà a una altra persona que, actualment, està realitzant les pràctiques d’empresa a les oficines de l’ajuntament.

Amb aquest ja són vuit els joves que, en aquests darrers anys, han pogut gaudir d’aquest tipus de contractes. El principal objectiu és intentar que adquireixin experiència laboral ja que, en la majoria dels casos, s’ha observat que molts d’aquests joves disposen d’una formació molt elevada però, contràriament, no tenen experiència laboral.

Santa Bàrbara, 8 de novembre de 2019

Regidoria de Promoció Econòmica