ACTIVITATS INFANTILS
73522
post-template-default,single,single-post,postid-73522,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

ACTIVITATS INFANTILS

ACTIVITATS INFANTILS

El dia 19 d’octubre i el dia 16 de novembre es van dur a terme les activitats infantils dels mesos d’octubre i novembre.

Els infants a l’activitat de l’octubre van realitzar una manualitat aprofitant que era l’entrada a la tardor. La manualitat va consistir en realitzar un arbre fet amb cartró, cartolina i paper de seda. A l’activitat del novembre van realitzar cuina amb l’elaboració de brotxetes de fruita i figuretes de pa “bimbo” amb “pavo” i formatge.

Aquestes activitats ja fa molt temps que es van portant a terme i gairebé sempre són un èxit de participació, ja que de les 11 hores i fins les 13 hores d’un dissabte al mes es realitzen activitats temàtiques per als infants del municipi.

Ana Maria Panisello, regidora de Serveis Socials, agraeix a les famílies la confiança que depositen a les monitores en portar als seus fills i filles a l’activitat, igualment que la tasca que realitzen les monitores.

Santa Bàrbara, 20 de novembre de 2019

Regidoria de Serveis Socials